Algemeen

Op deze pagina vind je alle informatie voor toeschouwers, over hoe jij vrijwilliger wordt bij de SNS Oss City Run en over het goede doel dat wij steunen!

Ga direct naar:

Toeschouwers

Toeschouwers bij de SNS Oss City Run zijn meer dan welkom om van deze Run een onvergetelijke ervaring te maken. De deelnemers zullen het heel erg waarderen dat jullie ze aanmoedigen om deze City Run te volbrengen. Zo voelen de deelnemers ook hoe het is om als een echte winnaar over de finish te komen. Wat is er nu leuker dan binnengehaald te worden door een groot enthousiast publiek?

Toeschouwers zijn overal op het parcours gewenst, behalve in sommige gebouwen. Dit is soms niet mogelijk met de veiligheid op het parcours. Volg de aanwijzingen van onze vrijwilligers op. Wil je meer weten over het parcours en waar je als toeschouwer zo vaak mogelijk jouw deelnemer aan kunt moedigen, klik dan hier.

 

Start en finish: op de Heuvel

Het meeste spektakel is te zien bij de start en finish van de Run, op de Heuvel. Daar kun je jouw loper zien vertrekken wanneer hij of zij aan de run begint. Vlakbij de start-finish liggen de gezellige horecagelegenheden op de Heuvel. Hier kun je plaatsnemen om te genieten van een lekker drankje, terwijl de deelnemers zich in het zweet werken. Verder vindt bij de start-finish de muzikale verzorging plaats, is er een sfeervolle warming-up en worden aan het einde de winnaars gehuldigd.

Kortom: genoeg reden om te komen kijken bij de SNS Oss City Run om de deelnemers en jezelf een super dag te bezorgen!

Vrijwilligers

Wil jij graag je steentje bijdragen om van dit unieke evenement een succes te maken? Meld je dan aan als vrijwilliger. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers om het team te versterken bij het uitvoeren van verschillende taken. Stuur een email naar info@runlimited.nl voor meer informatie. Dan kijken we samen welke taak het beste bij jou past!

 

Maatschappelijke stage

 

Ben jij middelbare scholier en nog op zoek naar een leuke plek waar jij je maatschappelijke stage kunt doen? Dan is de SNS Oss City Run dé plek waar jij een aantal uur stage kunt lopen. Bij interesse, neem contact met ons op via info@runlimited.nl 

Goede doel

Elk jaar steunen de deelnemers van de SNS Oss City Run een lokaal goed doel. Kijk welke goede doelen de afgelopen jaren aan ons verbonden waren, lees meer over het goede doel van dit jaar en waarom het zo ontzettend belangrijk is dat hier steun voor is.

 

Werkkracht Oss: het goede doel van de SNS Oss City Run 2024!

Werkkracht is een bekende van de SNS Oss City Run

Dit jaar hebben we gekozen voor Werkkracht Oss als het goede doel van de SNS Oss City Run. Ben jij oud deelnemer van onze Run, dan ken je Werkkracht zeker al. Werkkracht is namelijk al enkele jaren paraat met haar hulptroepen om ons evenement te ondersteunen. Zo helpen ze bijvoorbeeld met het inpakken van de goodybags die iedere deelnemer ontvangt, delen ze de medailles uit aan onze finishers en uiteraard komt de route door haar gebouw, waar alle lopers worden ontvangen met veel enthousiasme en muziek!

Wat doet Werkkracht?

Bij Werkkracht bieden we een fijne werkomgeving voor iedereen die graag wil werken, maar daar begeleiding bij nodig heeft. We zijn onderdeel van stichting Dichterbij en runnen op de mooie locatie aan de Raadhuislaan 5 (tegenover het gemeentehuis) een bedrijf met zo’n 50 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In feite runnen onze medewerkers het bedrijf en is er een gedreven team van begeleiders om dit proces te begeleiden. Bij Werkkracht verzetten we bergen werk. We vinden het nu eenmaal fijn om ergens de schouders onder te zetten en aan het einde van de dag moe maar voldaan naar huis te gaan! Al het werk doen we in opdracht van bedrijven of klanten uit de regio. We houden van afwisselend en uitdagend werk.

 

Wat we zoal doen!?

  • Industrieel: De hoofdmoot van ons werk; uiteenlopende opdrachten pakken we samen aan in het grote werklokaal. We zetten muziek op, creëren een lekker sfeertje en klaren de klus! Dat kan van alles zijn; samenstellen, controleren, (de)monteren, tellen, wegen, inpakken, ompakken. Onder het kopje “bedrijven” op onze website lees je meer over deze werkzaamheden.
  • Printshop: Onze medewerkers ontvangen klanten en bezoekers, bemannen de telefoondienst en werken aan opdrachten voor de printshop. We hebben een professionele printshop waar we printen, kopiëren, lamineren, inbinden en insteken. In de Printshop leer je veel over klantgerichtheid, werken met verschillende soorten machines en het ontwerpen van (eenvoudige) kaartjes e.d. voor klanten!
  • Festivals: Meerdere keren per jaar gaan we met de handen uit de mouwen en de voetjes van de vloer! Dit doen we bij de leukste festivals in de regio; Paaspop, Alle Remmen Los, 24-uurs Solexrace, Festyland, Heerlijk Hemelrijk en Muze Misse hebben al vaker van onze diensten gebruik gemaakt. We helpen o.a. met opbouwen, parkeerwacht, crewcatering, bardienst, stage hands en afbouwen.
  • Vervoer/magazijn: Hier zijn onze krachtpatsers aan het werk; laden/lossen van de bus, bijrijder zijn, de voorraden en werkmiddelen beheren.
  • Kantine/facilitair: Waar hard wordt gewerkt, moet ook goed worden gezorgd voor de innerlijke mens! De kantine/facilitaire dienst bemant het hart van Werkkracht: voorbereiden van de pauzes, koken van verse soep, schoonmaakwerkzaamheden en het verzorgen van de was.
  • Groen: De wind in het haar, groene vingers…. we houden ervan! We verzorgen de binnentuin van het appartementencomplex waar Werkkracht gevestigd is en helpen een handje mee met het verzorgen en schoonhouden van de plantenperken in het centrum van Oss.
  • Sport: Gezonde medewerkers, gezond bedrijf! Daarom sporten we elke vrijdag lekker in de buitenlucht in het mooie Jan Cunen park! En dat werkt aanstekelijk: mensen die toevallig langslopen doen soms spontaan mee! Ook nemen we regelmatig deel aan diverse sportevenementen in de regio.

Donatie

Klinkt harstikke leuk toch!? Maar waar kunnen wij uw donatie dan voor gebruiken? We gaan namelijk wat uitbreiden, om zo aan nog meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een fijne werkplek te bieden. De doelgroep breidt zich wat uit. Er komen mensen bij die maar al te graag hun steentje willen bijdragen aan het werkproces, maar ook tussendoor wat meer ontspanning nodig hebben. Dat kan bijvoorbeeld door een rustmoment in een goede stoel, een muziekje luisteren met een fijne koptelefoon, wat leuke puzzels en gezelschapsspellen en misschien wel juist bewegen d.m.v. een Nintendo Switch sports. Ook mag de werkruimte waar deze mensen komen te werken nog wat gezelliger en sfeervoller worden aangekleed; wat mooie planten en een leuk behangetje bijvoorbeeld zouden wonderen doen!

 

Helpen jullie mee om deze werkkrachten een fijne werkplek te bieden? Via het online inschrijfformulier kun je naast je inschrijving voor de SNS Oss City Run 2024, ook een vrijwillige donatie doen aan de Werkkracht Oss. Ga je niet deelnemen aan de SNS Oss City Run, kom dan vooral kijken tijdens de Run. Of kom eens langs voor een rondleiding of een gesprek om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen! Namens Stichting Runlimited en Werkkracht Oss alvast super bedankt!

 

Meer weten over Werkkracht Oss? Kijk op www.werkkrachtoss.nl.