Business Run

Zijn jullie het fitste bedrijf van Oss en omstreken? Laat zien dat uw bedrijf een sportief bedrijf is en sport de corona-kilo's eraf!

De voor-inschrijving is helaas gesloten. Het is ALLEEN nog mogelijk om INDIVIDUEEL in te schrijven op zondag 3 oktober bij de inschrijfbalie op het evenement. Het inschrijven van een Business Run team is helaas niet meer mogelijk.

Doe als team met uw werknemers mee aan de SNS Oss City Run op 3 oktober!

Lees hier alles over de Business Run 2021. Waarom moet u met uw bedrijf meedoen aan dit event? Welke bedrijven hebben zich al ingeschreven? En wat moet ik doen als ik me met mijn bedrijf heb ingeschreven, maar een van mijn medewerkers kan helaas niet meedoen?

Inschrijving voor de SNS Oss City Run is verlengd tot en met zondag 26 september!

De Business Run is in grote lijnen hetzelfde als de individuele onderdelen van de SNS Oss City Run. De route, de starttijden, de voorwaarden etc. die op de website beschreven staan zijn dus ook voor de Business Run van toepassing. Wat maakt de Business Run dan anders? Dit is de mogelijkheid om uw bedrijf als een fit en gezond bedrijf te promoten. U kunt uw werknemers bijvoorbeeld in een shirt van uw bedrijf laten lopen en meedoen in het aparte bedrijvenklassement. Ook heeft uw team toegang to de VIP Area, waar u kunt genieten van een aantal drankjes en hapjes.

Bij de Business Run schrijft u een team in van minimaal 3 tot maximaal 5 personen, dat bestaat uit werknemers van uw bedrijf of uw zakenrelaties. Zij doen dan allemaal mee op dezelfde afstand, waarbij u zelf mag kiezen of zij uitkomen op de 5 km of de 10 km door het Osse Centrum. Er wordt vervolgens een bedrijvenklassement opgemaakt door de tijden van uw drie snelste lopers bij elkaar op te tellen. Het is daarom dus belangrijk dat uw hele team dezelfde afstand loopt. Mannen en vrouwen kunnen gemixt meedoen in deze competitie. Zijn er lopers in uw team die heel snel zijn? Dan doen zij daarnaast ook nog mee in het algemeen klassement voor individuele deelnemers. Dubbele kans op prijzen en een mooie kans om uw bedrijf in de spotlights te zetten.

 

Kosten: €150,- per team

 

Let op! Inschrijven voor de Business Run is alleen mogelijk via voorinschrijving. Inschrijven op de dag zelf is niet mogelijk.

Wat krijgt u allemaal bij uw inschrijving?

  • Alle faciliteiten die een reguliere deelnemer ook krijgt (zoals o.a. elektronische tijdsregistratie, een medaille, water en fruit onderweg en na afloop).
  • Deelname aan het exclusieve bedrijvenklassement. De drie snelste teams gaan met een mooie prijs naar huis.
  • Vermelding op onze website bij de deelnemende Business Run teams.
  • Hospitality arrangement in de “Sponsor & Business Area” voor uw team, waarbij u 15 consumpties en enkele hapjes krijgt. Een mooie gelegenheid voor uw bedrijf om te netwerken en u zich als sportief bedrijf te promoten.
  • U kunt een teamfoto laten maken door onze gastvrouw, die de hele dag aanwezig zal zijn bij de VIP Area. Hebt u een foto laten maken? Dan krijgt u deze in vijfvoud opgestuurd.
  • De mogelijkheid om een speciaal voorbereidingstraject van 8 weken te volgen via Feel So Good voor €65,- per persoon. U geeft daarvoor eenvoudig uw interesse aan via het inschrijfformulier. Feel So Good neemt contact met u op voor de verdere invulling (datum, tijden, niveau, locatie en of het gecombineerd kan worden met hetzelfde traject voor andere bedrijven etc.). Om het voorbereidingstraject doorgang te kunnen laten vinden zijn minimaal 4 aanmeldingen nodig.

Laat zien dat u het meest sportieve bedrijf van Oss en omstreken bent en schrijf je nu in:

De voor-inschrijving is helaas gesloten. Het is ALLEEN nog mogelijk om INDIVIDUEEL in te schrijven op zondag 3 oktober bij de inschrijfbalie op het evenement. Het inschrijven van een Business Run team is helaas niet meer mogelijk.

Let op! Inschrijven voor de Business Run is alleen mogelijk via voorinschrijving. Inschrijven op de dag zelf is niet mogelijk.

Wijzigen of annuleren

Wijzigen

Tot en met 26 september kunt u het aantal deelnemers in uw team en de namen van uw deelnemers nog wijzigen. Dit doet u eenvoudig door te mailen naar support@runlimited.nl. Vermeld in uw mail uw bedrijfs- en teamnaam en de wijzigingen die u wilt doorvoeren. Dan zorgen wij dat alle gegevens goed worden verwerkt. Dit is volledig kosteloos.

Na 26 september is het niet meer mogelijk om wijzigingen door te voeren.

 

Annuleren

Kan uw team helaas niet deelnemen en wilt u uw inschrijving annuleren? Dan zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Om te annuleren stuurt u een email naar support@runlimited.nl, met daarin uw bedrijfs- en teamnaam. Dit kan tot en met uiterlijk 5 september 2021. Als u vóór 6 september uw inschrijving annuleert, vindt er volledige restitutie plaats. Wel brengen we €5,00 administratiekosten in rekening.
Na 5 september 2021 is het niet meer mogelijk om uw inschrijving te annuleren. Er vindt dan geen restitutie plaats.

Deelnemers Business Run 2021