Inschrijven

Zondag 3 oktober 2021

De voor-inschrijving is helaas gesloten. Het is ALLEEN nog mogelijk om jezelf in te schrijven op zondag 3 oktober bij de inschrijfbalie op het evenement. Ons terrein is om 11:00 geopend. Wil je nog een startnummer, wees er snel bij, want OP=OP

Waarom moet jij echt meedoen aan de SNS Oss City Run?

Hier alle voordelen nog eens op een rij:

Een verkeersvrij parcours dwars door het centrum van Oss

De unieke mogelijkheid om door gebouwen in Oss te rennen

Elektronische tijdsregistratie via een chip in je startnummer, voor meer info klik hier

Een mooie herinneringsmedaille

Flesje water en fruit na afloop

Het kunnen kopen van een echt SNS Oss City Run shirt voor maar €9,95!

Doe je individueel mee? Wordt fit in 3 maanden en volg het voorbereidingstraject bij FiTNEZZplaza voor slechtes €49,95. Dat is inclusief inschrijving en het SNS Oss City Run shirt!

Doen jullie mee aan de Business Run? Volg het voorbereidingstraject van 8 weken voor €65,- per persoon!

Gezellig na borrelen op de Heuvel met al je hardloopmaatjes

Wanneer kun je inschrijven?

Vanaf dinsdag 1 juni 2021 gaat de voorinschrijving van de derde SNS Oss City Run (wederom) open. Zorg vanaf dan dat je je verzekert van een startbewijs. Je bent dan zeker van een aantrekkelijke prijs en je naam op je startnummer! Heb je de voorinschrijving helaas gemist, maar wil je toch meedoen? We hebben ook nog een beperkt aantal startnummers beschikbaar op de dag van de SNS Oss City Run. We zijn op zondag 3 oktober vanaf 11.00 geopend voor de kidsrun en vanaf 11.30 kunnen ook de volwassenen bij de inschrijfbalie terecht. Je kunt hier tot een kwartier voor de wedstrijd jezelf inschrijven.

De inschrijving geopend tot en met zondag 26 september 2021. Inschrijving vanaf 20 september zorgt er voor dat je GEEN gepersonaliseerd startnummer meer krijgt. Verder kun je nog steeds een SNS Oss City Run shirt bestellen, alleen deze is NIET meer op tijd voor de run. Deze wordt NA het evenement bij je thuis bezorgd.

Wat kost het om mee te doen aan de SNS Oss City Run?

Er zijn verschillende prijzen voor de verschillende onderdelen. Als je je inschrijft via de voorinschrijving, profiteer je van een extra voordelige prijs!

 

Onderdeel

1 km Kidsrun (4 t/m 8 jaar)

1 km Kidsrun (9 t/m 12 jaar)

5 km

10 km

Business Run Team (3 tot 5 pers.) 5 km of 10 km

Voorinschrijving t/m 26 september 2021

€ 7,50

€7,50

€ 13,-

€ 15,-

€ 150,-

Dag-inschrijving op 3 oktober

€9,-

€9,-

€15,-

€17,-

Inschrijven op de dag zelf is NIET mogelijk

De voor-inschrijving is helaas gesloten. Het is ALLEEN nog mogelijk om jezelf in te schrijven op zondag 3 oktober bij de inschrijfbalie op het evenement. Ons terrein is om 11:00 geopend. Wil je nog een startnummer, wees er snel bij, want OP=OP

Annuleren

Heb je je ingeschreven maar kun je later toch niet deelnemen, dan kun je je inschrijving annuleren. Dan zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing. Om te annuleren stuur je een email naar info@runlimited.nl. Vermeld in de mail je naam en geboortedatum.

  • Tot en met uiterlijk 5 september 2021: Als je vóór 6 september je inschrijving annuleert, dan beschouwen wij deze als niet gedaan en betalen wij het inschrijfgeld terug. Wel brengen we €2,00 administratiekosten in rekening.
  • Na 5 september 2021: Als je na 5 september je inschrijving annuleert, dan worden de kosten voor het startnummer niet terugbetaald.